druk druk druk

zo is het deze week toch. En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat het de komende weken meer van dat zal zijn.

Sinds vorige week zijn de lessen in het postgraduaat multimedia in de Katholieke Hogeschool Mechelen begonnen. Ik moet zeggen dat je van het postgraduaat wel kunt stellen dat je er veel lessen hebt. Heel veel. Als in: van 8u30 tot 18u. Dus het zal niet moeilijk zijn om te begrijpen dat het wel even wat gewoon worden is aan een volle uurrooster tegenover de luttele lesuren op de unief.

Maar de lange uren worden er graag bijgenomen als je het vakkenpakket bekijkt: Flash, Illustrator, Photoshop,websites bouwen (XHTML, Dreamweaver), Content Management Systems
Het belooft een zwaar maar interessant jaar te worden voor alle 7 postgrad studenten. Spijtig genoeg is Mechelen niet zo studentiek als Tobbackograd. Jaja, uw aller Lievil mist haar kotje en bijhorende kotgenoten, ook de West-Vlamingen šŸ˜‰ ,heel erg. Zeker wanneer ze met de bus van Leuven naar de wederhelft pendelt en het kotgebouw voorbijraast.

Vandaag werden de lessen vanaf de namiddag opgeschort omwille van het festipal oftewel het studentenverwelkomingsfeest. En niemand minder dan De Jeugd Van Tegenwoordig stond op de line-up! (over Janez Detd ga ik zwijgen en ik ben niet gebleven voor Lasgo). Het was wel een dik feestje waarbij er geen foodfight maar een drankbekertjes fight uitbrak. Beeld u nu even mentaal in dat er drankbekertjes in het rond vliegen terwijl op de achtergrond een trio van Nederlanders een hoopje funky beats op het publiek afsturen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: