Mad as a hatter!

Of zo wordt je toch na een eerste semester postgraduaat in de multimedia.

Een overdosis aan deadlines en wekelijkse opdrachten zorgt ervoor dat uw aller Lievil geen tijd heeft om te bloggen, een chronisch slaapgebrek heeft en zich getransformeerd heeft in een stresskonijn (gelieve hier het witte konijn uit Alice in wonderland in te beelden “Te laat! te laat!”). Maar nu de blokperiode begonnen is en ik ‘maar’ 3 deadlines nog over houdt is het ietwat rustiger ten huize Lievil + Wederhelft.

Bijgevolg heb ik tijdens mijn studeerpauzes wat tijd om rond te snuisteren op Rotten Tomatoes en naar de nieuwste filmtrailers te gluren. Tot mijn grote schaamte besef ik dat ik het afgelopen semester nog geen voet in enige cinema te a’pen heb gezet. Daar moet duchtig verandering in gebracht worden! Bij deze heb ik dan mijn voornemen voor het aankomende jaar klaarstaan: Uw aller Lievil zal minstens 1 keer in de cinema verzeild geraken ongeacht de deadlines van volgend schoolsemester!

Het zal niet moeilijk zijn mij aan dat voornemen te houden, gezien ik enkele minuten geleden nog op en neer aan het springen was omdat ik de nieuwe Alice trailer heb gezien. Ik heb, terecht, besloten dat ik deze Burton-film MOET zien:

In afwachting heb ik nog een miniserie rond Alice in wonderland gevonden. Deze serie werd uitgezonden op dezelfde Amerikaanse zender die ons eerder Battlestar Galactica bracht: Syfy (mocht de naam het nog niet verklapt hebben, deze zender richt zich op scifi series). Syfy’s Alice is in een hedendaagser jasje gestoken, zo is Alice in deze serie een doodgewone vrouw die een huwelijksaanzoek afwijst waarna ze ziet hoe haar aanbidder wordt ontvoerd. Ze achtervolgt de mannen die hem hebben ontvoerd (en met name de man met het lange witte haar in 2 staartjes hint hint white rabbit) om vervolgens door een spiegel te vallen en in wonderland terecht te komen. Daar merkt ze dat mensen uit haar wereld ontvoerd worden naar wonderland om er in het casino van de queen of hearts hun emoties te verspelen. Deze emoties worden gebotteld voor gebruik van de bewoners van Wonderland. Met de hulp van onder andere de Mad Hatter tracht ze haar aanbidder te vinden en de boze plannen van de queen of hearts te verhinderen.  Verdere info over de serie vindt u hier en een promo video vindt u alhier:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: