slo-mo speedy camera

Enkele blogposts geleden heeft u het filmpje kunnen zien rond het gebruik van green screens in televisieseries door Stargate Studios.

De mensen van Stargate Studios hebben nog een aantal promo filmpjes, waarvan uw aller Lievil deze rond de high speed camera wel een leukigheidje vindt. High speed camera’s zijn filmcamera’s die zowel worden gebruikt in de filmwereld als in de wetenschap. Deze bewegende-beeldjes-makers nemen namelijk beweging in slowmotion op, hence the use in science, denk maar aan crash test dummies die in slowmotion tegen een muur knallen of een kolibri die ter plaatse blijft zweven.
Het filmpje van Stargate Studios bevat enkele typische slo-mo beelden type smijt-iets-in-het-water  maar ook smijt-iemand-in-het-(zwembad)water. Het leukste beeld vind ik die van de kapot springende gloeilamp:

De Vlaamsche televisiewereld heeft ook één van de meer briljante slowmotionfilmpjes gemaakt met de highspeed cam, namelijk het introfilmpje van de lichtjes geweldige serie Van vlees en bloed. Vlees zag er nog nooit zo sensueel uit (mraaauw! vleesje!):

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: